Trei oferte depuse pentru proiectarea și execuția noului terminal al Aeroportului Internațional Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a anunțat firmele care au depus oferte pentru proiectarea și execuția noului terminal al Aeroportului international Maramureș.

„22 noiembrie a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția proiectului privind “Extinderea și Modernizarea Terminalului de Pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș”.

✅Avem trei oferte depuse:
1. STRABAG SRL;
2. Asocierea SAAB, ACER PROJE INSAAT și SC BEMEL AG;
3. Asocierea CONCELEX, CONCELEX ENGINEERING și CONCRETE&DESIGN SOLUTION.

În perioada următoare se va evalua fiecare ofertă în parte, iar comisia de evaluare va desemna câștigătorul licitației. Preconizăm că semnarea contractului pentru execuție va avea loc în februarie-martie 2023, iar în primăvara anului viitor vor începe lucrările.

Astăzi vor fi semnate și contractele de finanțare pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri și cel pentru siguranța aeroportuară de la Aeroportul Internațional Maramureș, în valoare de peste 230 milioane de lei, finanțate din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Pentru a câștiga timp prețios, am inițiat procedura de licitație înainte de semnarea contractelor de finanțare și astfel vom avea constructorul desemnat pentru a începe lucrările propriu-zise.

Noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș va avea o suprafață totală desfășurată de 12.209 metri pătrați și o capacitate de 450 pasageri pe oră. Succes ofertanților!”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș .

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole