Trei parlamentari USR, intalnire cu mediul de afaceri din Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

USR Maramures organizeaza sambata, 20 ianuarie, o intalnire cu mediul de afaceri din Maramures, la care vor participa parlamentarii Silvia Dinica, Cristina Pruna si Claudiu Nasui (foto).

La eveniment vor participa si presedintele filialei Maramures, Dan Ivan, precum si deputatul Vlad Durus. Intalnirea va avea loc in sala de conferinte M1, din cadrul complexului Millenium din Centrul vechi.

“Claudiu Nasui este membru in Comisia de buget, finante si banci a Camerei Deputatilor, iar Cristina Pruna din Comisia pentru industrii si servicii, precum si din Comisia pentru afaceri europene.

Silvia Dinica este membru in doua comisii ale Senatului, Comisia economica, industii si servicii si Comisia pentru transportuir si energie.

Impreuna vom discuta despre modificarile aduse legislatiei atat prin ordonante de guvern cat si prin legi adoptate in parlament, care va fi impactul acestora asupra mediului privat si care sunt solutiile pentru sustinerea mediului de afaceri in climatul politic actual”, spun reprezentantii USR Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2