Trei posturi de la Politia Locala Baia Mare, scoase la concurs

Primaria Municipiul Baia Mare organizeaza concurs de recrutare in vederea ocuparii urmatoarelor functii publice de executie vacante din cadrul Directiei Politia Locala, conform unui anunt postat pe site-ul baiamare.ro:

Inspector superior din cadrul Compartimentului Politia Animalelor – 1 post

Conditiile specifice de participare la concurs pentru postul de inspector superior din cadrul Compartimentului Politia Animalelor sunt: studii universitare absolvite cu diploma de licenta, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in ramura de stiinta: Medicina veterinara, minimum 9 ani vechime in specialitatea studiilor;

Politist Local, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Protectia Mediului – 1 post

Conditiile specifice de participare la concurs pentru postul de Politist Local, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Protectia Mediului sunt: studii universitare absolvite cu diploma de licenta, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.

Politist Local, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Protectia Mediului – 1 post

Conditiile specifice de participare la concurs pentru postul de Politist Local, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Protectia Mediului sunt: studii universitare absolvite cu diploma de licenta, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor;

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute in art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 28 noiembrie, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1