Trei sferturi dintre liderii din IT utilizeaza in prezent infrastructuri de cloud private si publice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

laptop-1Trei sferturi dintre liderii din IT utilizeaza in prezent infrastructuri de cloud multiple private si publice, subliniind nevoia de strategii eterogene, cloud-ready HA/DR si de protectie a datelor, se arata intr-un studiu de specialitate, informeaza AGERPRES.

“Potrivit opiniei generale, volumul de lucru mai putin important va migra mai intai catre cloudul public, intr-un ritm mai rapid. Daca in trecut stateau asa lucrurile, studiul a descoperit o schimbare: volumul de lucru esensial la nivel business, incluzand CRM si ERP, migreaza catre cloud in aceeasi masura, 25-30% ca alte volume de lucru mai putin importante.

Aceste statistici indica o incredere crescuta a utilizatorilor in stocarea datelor de toate tipurile in cloud, insa nu poate fi ignorata presiunea suplimentara exercitata asupra furnizorilor de servicii de a asigura disponibilitate crescuta si de a evita indisponibilitatea, precum si provocarile intampinate de departamente IT de a dispune de strategiile adecvate de protectie a datelor care pot crea o infrastructura eterogena — la nivel intern si extern”, mentioneaza studiul realizat de Cicero Group la comanda Veritas Technologies.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2