Trei sportivi de la CS Minaur in topul celor mai buni pe 2019

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Maramures a premiat joi seara, la Teatrul Dramatic din Baia Mare, cei mai buni sportivi ai anului 2019 din judetul nostru. Asa cum se intampla de ani buni incoace, topul este dominat de sportivii care practica artele martiale sau culturism si fitness. Gasim insa si sportivi la jocurile de echipe, toti clasati pe locul 10, iar printre acestia se numara si trei de la echipele de handbal ale CS Minaur Baia Mare.

Sonia Seraficeanu si Anca Polocoser au participat cu echipa Romaniei la Campionatul Mondial din Japonia, acolo unde reprezentativa noastra s-a clasat pe locul 12. De asemenea, la Mondiale a fost prezent si antrenorul Costica Buceschi, principal la CS Minaur si secund la Nationala.

Tot pe 10 a fost nominalizat si Alexandru Csepreghi de la echipa masculina a CS Minaur (antrenor Raul Fotonea), care s-a clasat cu echipa pe locul 9 in Liga Zimbrilor, dar a fost desemnat cel mai bun jucator din Liga Nationala si a cucerit si titlul de golgheter al campionatului.

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1