Trei tineri din Sighetu Marmatiei, arestati preventiv pentru talharie calificata

PNL

Activitatile de cercetare si investigare efectuate de politistii din Sighetu Marmatiei cu privire la o fapta de talharie calificata comisa in cursul acestei saptamani au dus la retinerea si arestarea preventiva a trei tineri din municipiu.

In fapt, marti dimineata, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca un tanar din municipiu a fost gasit de catre un membru al familiei ranit in apartament. Deplasati de urgenta la fata locului, a fost identificat tanarul de 24 de ani, care prezenta mai multe leziuni, conform IPJ Maramures.

Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca trei persoane au intrat in cursul aceleiasi dimineti in apartamentul in care se afla, l-au lovit si i-au sustras o borseta cu documente personale, o suma de bani, precum si un laptop, un telefon mobil si boxe de muzica.

Tanarul ranit a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiuii de talharie calificata si au continuat cercetarile pentru documentarea cu exactitate a faptei, reusind la scurt timp sa-i identifice pe cei trei suspecti, cu varste cuprinse intre 21 si 23 de ani.

In baza probatoriului administrat acestia au fost retinuti pentru 24 de ore si prezentati Judecatoriei Sighetu Marmatiei care ieri, 10 octombrie, a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1