Trei unități de învățământ din Baia Mare, modernizate energetic prin PNRR

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Dezvoltării finanțează 167 de noi investiții, în 128 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

”Proiectele, în valoare totală de 715.848.937,41 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din PNRR.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 43 de noi proiecte, în valoare totală de 406.627.931,64 lei, depuse de 26 autorități locale pentru reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a unor instituții publice și a unor clădiri rezidențiale multifamiliale”, transmite Ministerul.

Printre acestea se numără și trei obiective din Baia Mare:

Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Sc. Gimnaziala Lucian Blaga –  5.969.549,57 lei (valoare totală cu TVA)

Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în Municipiul Baia Mare – Gradinita cu Program Prelungit – “Mihai Eminescu” – 1.954.615,08 lei

Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Gradinita cu Program Prelungit „Floare de Colt” – 1.819.733,16 lei

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole