Trei zile de ipocrizie si teatru ieftin jucat de Lucian Morar, presedinte PMP Maramures si primar al orasului Ulmeni, in fata Ministerului Sanatatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De trei ani de zile Lucian Morar este intr-o vesela alianta cu PSD si cu presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, sustine toate proiectele acestuia in Consiliu si ii ofera majoritatea confortabila pentru a conduce discretionar Maramuresul.

Acum, Lucian Morar vrea sa credem ca este o victima a politicii PSD, deoarece nu a reusit sa obtina infiintarea unui serviciu de ambulanta in orasul Ulmeni. Daca e preocupat atât de mult de nevoile medicale ale locuitorilor din Ulmeni si din imprejurimi, de ce nu a negociat Lucian Morar cu Gabriel Zetea infiintarea acestui serviciu inainte de a se alia cu PSD in Consiliul Judetean, mai ales ca ministrul sanatatii, Sorina Pintea, este maramuresanca si subordonata politic, pe linie de partid, lui Gabriel Zetea?

Desigur, Morar nu are raspuns la aceste intrebari pentru ca e preocupat acum de teatrul ieftin pe care-l joaca in preajma campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Morar nu sufera de sindromul Stockholm, doar de pura ipocrizie. Dar pe maramureseni nu-i mai poate pacali, pentru ca oamenii stiu ca nu a facut nimic pentru ei, nici in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean, nici in calitate de primar al Ulmeniului.

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Coco

  Ministrul Sănătății ar trebui să-i dea satisfacție domnului primar”care este” şi să mute la Ulmeni spitalul de la Sighetu Marmației.

  Reply
 2. Sorin

  Ambulanță la Ulmeni?
  Au nevoie țiganii să meargăsta gratis în Baia Mare
  Ambulanță = TAXI PT. TIGANI

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2