Tren de calatori verificat de frontieristi. In podul unui vagon erau ascunse mai multe pachete cu tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au efectuat controale intr-un tren de calatori, care circula pe ruta Vadu Siret – Suceava. In podul unui vagon au fost descoperite mai multe pachete cu tigari de contrabanda.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In Punctul de Trecere a Frontierei Vicsani-feroviar, judetul Suceava, colegii nostri impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra trenului de calatori international, aflat pe sensul de intrare in Romania, care circula pe ruta Vadu Siret – Suceava. In podul unui vagon s-au gasit 2.580 pachete tigari, de diferite marci, provenite din Ucraina. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca tigarile apartin unui cetatean roman, in varsta de 54 de ani, domiciliat pe raza judetului Suceava.”

Tigarile in valoare de 3.870 lei au fost confiscate, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.

Amendat cu 5.000 de lei

Si un tanar care si-a modificat autoturismul pentru actiuni de contrabanda a ajuns pe mana politistilor de frontiera. Acesta a fost amendat contraventional cu 5.000 de lei

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Si la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat un cetatea roman, in varsta de 30 de ani, conducand un autoturism marca Renault Kangoo. In baza analizei de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in peretele stanga spate al autoturismului, cantitatea de 190 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2