Trenul groazei: Copii suferind de sete si foame, in cursa de Mangalia. Au ajuns in Baia Mare cu 7 ore intarziere

tren mangalia satu mareCalatoriile cu trenul, in Romania, devin tot mai palpitante pentru amatorii de senzatii tari. Insa nu si pentru pasagerii care aleg mersul pe sine sa ajunga la destinatia de vacanta. Acestia au clipe de cosmar din cauza intarzierilor extrem de mari pe curse care oricum dureaza foarte mult. Ultimul exemplu este cursa Mangalia – Satu Mare (cu oprire si in Baia Mare), care are o intarziere de 7 ore.

In cursul zilei de vineri, trenul trebuia sa ajunga in oras la 8.30, dar pasagerii au avut de asteptat inca o jumatate de zi pana a vedea destinatia. Lungile ore petrecute in soare i-au adus la exasperare pe calatori. Cei prezenti spun ca patru dintre vagoane au fost ocupate cu copii plecati in tabara, cei mai multi dintre acestia avand de suferit de sete si foame. A fost nevoie de interventia unui profesor, care le-a cumparat copiilor mai multe sticle cu apa.

„Este incredibil ce se intampla. E cu adevarat trenul groazei. Cateva ore am fost blocati la podul de la Agigea. S-a defectat locomotiva. Dar a cedat si aceasta, fiind inlocuita la Bucuresti. Sunt sapte ore de intarziere. Copiilor li s-a facut foame, sete. Nu au fost pregatiti pentru un drum atat de lung. Am pornit din Mangalia la ora 4 dupa masa. Dimineata trebuia sa fim acasa. Nu am ajuns nici macar la pranz. La Dej ne-am dat jos. Nu am mai suportat. A venit fratele meu dupa noi. Mai faceam o jumatate de zi pana acasa. Am trei copii mici care si-au dorit atat de mult sa mergem la mare cu trenul. Pacat ca un sejur frumos se poate termina in acest fel”, a declarat un baimarean care a calatorit pe ruta respectiva.

Evident, nimeni nu isi asuma aceste intarzieri si nimeni nu raspunde vreodata.

ZiarMM

podul agigea

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1