Trenul personal Baia Mare – Satu Mare a deraiat la Busag: Nu exista victime

PNL

In cursul diminetii de miercuri, trenul personal Baia Mare – Satu Mare a deraiat de pe sine, in zona padurii de la Busag.

In trenul care se deplasa pe directia Satu Mare – Baia Mare se aflau 12 calatori.

Din fericire, nu a fost nevoie de interventie pentru acordarea primului ajutor, neexistand victime la fata locului.

Se presupune ca deraierea s-a produs din cauza unei defectiuni a sistemului de rulare a vagonului pe calea ferata.

In acest moment traficul feroviar este oprit.

Revenim cu amanunte.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. banhidi

    Bravo CFR….bravo Stat Roman…care in 27 de ani ai facut aproape zero pentru infrastructura din Romania…macar de ai fi reusit sa pui la punct traficul feroviar daca cu autostrazile nu ti-a reusit… vai de capul vostru conducatori ai tarii…trecuti si actuali…sunteti cei mai rai dintre cei rai.. numai la furtisaguri si potlogarii v-a stat si va este gandul in continuare…daca nu era UE care sa ne tina in frau cat de cat si sa ne puna pe directie, azi Romania era la groapa de gunoi…nici acum nu e departe, avand in vedere comportamentul acestor vajnici PSD-isti aflati la putere.. care brusc si-au schimbat programul de guvernare: din decembrie incoace auzim numai de eliberarea coruptilor din puscarii si decapitarea DNA, DIICOT si a procurorului general.. asta-i principala problema in Romania care trebuie rezolvata… in rest, totul e ok…
    In garile canadiene scrie mare: “Nu avem trenuri de mare viteza. Trenurile noastre circula cu 120 km/h”. Pai era atat de greu, de dificil, de imposibil de realizat si la noi in Romania o infrastructura feroviara pe care sa se poata circula normal, in siguranta, cu “numai” 120 de km/h? sa se poata ajuge de exemplu in 4-5 ore de la Baia Mare la Bucuresti? bineinteles, fara sa deraieze trenul..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1