Trenul Sighetu Marmatiei – Bucuresti a deraiat

PNL

CFR Calatori informeaza ca vineri, 8 martie, in jurul orei 21.15, un vagon aflat in compunerea trenului R 4136 care circula pe ruta Sighetu Marmatiei – Dej Calatori a deraiat de un boghiu la intrare in statia Cosbuc (judetul Bistrita-Nasaud), in zona trecerii la nivel cu calea ferata.

Niciun pasager nu a fost ranit, toti cei 20 de pasageri ai trenului vor fi preluati cu mijloace auto catre alte statii feroviare de unde isi vor continua calatoria spre destinatia finala cu trenurile in circulatie.

“In vagonul deraiat se aflau 4 pasageri, iar in celelalte vagoane 16 calatori. Precizam ca nu sunt alte trenuri afectate de aceasta deraiere.

La fata locului se deplaseaza reprezentantii autoritatilor care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum si echipele de specialisti care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare. Mai multe detalii despre conditiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Tarife in tara.

CFR Calatori cere scuze pasagerilor pentru incident si le multumeste pentru intelegere. Rugam pasagerii ca inainte de calatorie, sa solicite informatii despre modificarile produse in traficul feroviar la numarul de telefon 021/9521, sa se adreseze personalului nostru din statii sau sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro”, se arata pe pagina cfrcalatori.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1