Tribunalul Cluj, noua decizie in cazul lui Catalin Chereches

Tribunalul Cluj a decis sa mentina masura preventiva a controlului judiciar in cazul lui Catalin Chereches, respingand totdata si toate cererile formulate de acesta in cauza.

Practic, situatia lui Chereches ramane neschimbata, adica, printre altele, nu poate exercita functia de primar.

“In baza art.362 al.2 rap. la art.208 C.p.p., mentine masura preventiva a controlului judiciar luata fata de inculpatul C C si respinge implicit toate cererile formulate in cauza. Cu drept de contestatie in 48 ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 24.03.2017”, se arata in decizia instantei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Attila

  O astfel de decizie va putea fi mentinuta pe tot parcursul procesului, intrucat e perfect justificat sa nu exercite functia de care s-a folosit pentru comiterea infractiunii de care este acuzat. Oricat spera el ca prin tergiversarea judecatii ar putea obtine ridicarea controlului judiciar, asa cum i s-a ridicat arestul si arestul la domiciliu, asta nu se va intampla.

  Reply
 2. Erney

  Si cat isi dorea la primarie din nou dar un om ca el ar trebui sa stea retras cel putin in urmatori 50 de ani .Nu stie cat de penibil este ori se crede mafalda…..

  Reply
 3. ioan

  Iata ca si atunci cand in familie ai crescut ca un gunoi uman,, educat de neste parinti fara tupeu cat despre morti numai de bine , ,, masa ajunsa parlamentar dupa ce era un ZBIR FATA DE SALARIATI,, sigur toate acestea se intorc daca fata de semeni nu ai comportament civilizat..iti umplii buzunarele fara mila ca il furi pe cel de linga tine,,,.. iar beizadeaua CC,, isi asteapta viitorul pentru ca inca 30 de ani BAIA MARE NU ISI VA REVENI FINANCIAR!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. razvan

  orasul Baia Mare nu va avea liniste si nu va avea un parcurs normal de dezvoltare pana cand justitia nu-i va lamuri acestui individ Chereches, “primar ales”, situatia… adica ori la bal ori la spital…si acest lucru ar trebui facut cat mai repede posibil..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1