UPDATE – Tribunalul Cluj: Un nou termen in dosarul lui Catalin Chereches

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

UPDATE: instanta a stabilit urmatorul termen de judecata pe data de 26 aprilie, ora 12, cand se vor audia ceilalti martori.

UPDATE: Potrivit informatiilor postate de jurnalistul Romeo Dobocan pe pagina Atac la Cenzura (Facebook), Catalin Chereches s-a prezentat la instanta abia dupa o ora de la inceperea termenului.

Cele mai importante momente ale zilei au fost cele in care Catalin Chereches i-a adresat intrebari lui Span. Acesta s-a referit in principal la relatia avuta cu martorul-denuntator in perioada 2013-2016, dar a amintit si de subiectele FCM Baia Mare, eMM. La un moment dat, judecatoarea i-a atras atentia sa nu mai intrebe la ceea ce s-a raspuns deja.

Vineri, incepand cu ora 11.00, la Tribunalul Cluj are loc un nou termen in procesul lui Catalin Chereches.

Martorul denuntator Cristian Span va fi audiat astazi pentru a doua oara in contextul in care au mai ramas de pus intrebarile avocatilor lui Catalin Chereches.

La termenul din martie, acestia au aratat ca doresc sa puna in jur de 200 de intrebari. De asemenea, Catalin Chereches are si el cateva intrebari de pus.

Evident ca acest aspect trebuie aprobat mai intai de judecatoare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

5 Comments

 1. tiristul

  ce intrebari sa mai puna dl. Chereches si avocatii lui????? crede ca poate scapa basma curata??? nici vorba….

  a luat banii? i-a luat!! fapta se numeste luare de MITA, a fost prins in FLAGRANT iar pedeapsa este cea prevazute de lege… de ce se mai despica atata firul in 4??

  Reply
 2. nelu

  Nu vor fi întrebați și alți jurnaliști de casă ai trimisului în judecată Cherecheș, precum Anamaria Somay, Radu Țolaș (de la defunctul emaramureș) sau Gheorghe Pârja, viorica Pârja și nicolae goja (de la Graiul Cherecheșului)? Sunt multe întrebări de pus și lor…

  Reply
 3. ioan

  EI domnilor asa precum este adevarat numai media baimareana cat a mintit , furat , abuzat , si toate relele prin media bine bine sustinuta de soldati si caporali, eventual sergenti acoperiti ai lui chereches deci somay, tolas, sotii parja,, goja,, si mai sunt … de ce nu sunt anchetati de legiuitori,, alooo111,,, pana cand se va tergiversa mizeriile facute de numitii mai sus complici la relele fata de baimareni ……ALOOOOOOOOOOOOO1!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2