Tribunalul Maramures: Catalin Cherechs ramane in arest preventiv

home camp2
home camp2
home camp2

catalin-cherechesCatalin Chereches ramane in arest preventiv, a decis joi, 16 iunie, Tribunalul Maramures.

“Prin incheierea penala nr. 56/CP/24.05.2016, pronuntata de Tribunalul Maramures in dosarul nr. 1109/100/2016/a1.4 avand ca obiect „verificare masuri preventive (art.207 NCPP), s-au dispus urmatoarele:

Respinge exceptia de nelegalitate a ordonantei de punere in miscare a actiunii penale din data de 26.04.2016 formulata de inculpatul Chereches Catalin.

In temeiul art. 348 si 207 Cod procedura penala, constata din oficiu legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive a inculpatului Chereches Catalin (…arestat preventiv, aflat la Penitenciarul Gherla) si, in consecinta, mentine masura arestarii preventive a acestuia.

Cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare. Pronuntata in camera de consiliu azi, 16 iunie 2016”, se arata intr-un comunicat al Tribunalului Maramures.

Cu privire la dosarul nr. 1109/100/2016/a1.3, avand ca obiect cererea de revocare a masurii preventive formulata de inculpatul Chereches Catalin, instanta se va pronunta la data de 22 iunie 2016.

“Mentionam ca dosarele nr. 1109/100/2016/a1.4 si nr. 1109/100/2016/a1.3 sunt asociate dosarului nr. 1109/100/2016 avand ca obiect infractiuni de coruptie, aflat in faza procedurii de camera preliminara.

Potrivit prevederilor legale, in cadrul acestei proceduri cu durata de cel mult 60 de zile de la data inregistrarii dosarului,  instanta verifica competenta si legalitatea sesizarii ei, precum si legalitatea administrarii probelor si a efectuarii actelor de catre organele de urmarire penala, primul termen de judecata pe fondul cauzei fiind stabilit ulterior incheierii acesteia.

Astfel, in cursul procedurii, judecatorul de camera preliminara verifica periodic, din oficiu, dar nu mai tarziu de 30 de zile, daca subzista temeiurile care au determinat luarea masurii arestarii preventive sau daca au aparut temeiuri noi, care sa justifice mentinerea acestei masuri, si se pronunta cu privire la cererile formulate de inculpat”, se mai arata in comunicat.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

7 Comments

 1. dilau

  prietene kake, sint deja “n” instante care considera ca merita sa stai ascuns. deci ceva e putred, da putred rau de tot. eu daca asa face parte dintr-un juriu popular as vota la fel. ai pus mina pe 5 mii de gloante din cele lasate de cristi in biroul ?, ai pus. deci la revedere. poate imi/ne explici tu – o noua scrisoare – , grigore sau anamaria de ce ai bagat mina pentru o mie si-o idee de euro?.

  Reply
 2. chupaccabra chiar el

  concediu placut si pe mai departe ! sa stai acolo cat mai mult, chiar meriti si e locul tau acolo !

  Reply
 3. George

  Cerul printre gratii se vede in patratele. Cu un pic de imaginatie, poti (zic eu, nu stiu din practica) sa le vezi pe unele albe, pe altele negre. In aceasta stare, poti juca sah cu Baia Mare. Tu folosesti pionii la inceput, apoi nebunul, calul din cind in cind, tura daca esti in linie dreapta si regina (mama) in situatii limita. Desigur, acesta este un simultan in care de partea cealalta sint baimarenii mai incepatori la o masa si baietii acestia tineri, profesionisti de la DNA care stiu sah si nu fac remiza cu una cu doua la alta masa.
  Poate domnule CC dai mat la masa baimarenilor pensionari care mai exerseaza in parc, dar la cealalta masa vei primi mat. Si asta conteaza, desi aritmetic, per ansamblu totul e bine, insa ponderea matului e mult mai mare, pentru ca nu ai jucat cu pensionarii in parc, ci cu justitia..

  Reply
 4. Mircea

  Este ingrozitor! Scrieti material ca IN CATEDRALA ORTODOXA DIN BAIA MARE SE FACE POLITICA! SI EXCLUSIV POLITICA COALITIEI! Nu este posibil asa ceva! Ce a devenit biserica? Casa de cultura?
  Justin, in virtutea faptului ca e prieten cu Kake, a declarat OFICIAL ca l lasa sa depuna juramantul in BISERICA!!!!! Un infractor, un hot depune juramantul in biserica, in CATEDRALA! ESTE BLASFEMIE!

  Reply
 5. Vacanta totala

  Eu cred ca judecatorii nu suporta sa vada un om atat de integru la conducerea orasului si de aceea il tin inchis. Vaaaiii, rusine judecatorilor. Oare ei nu isi dau seama ca cetatenii, prin votul lor, i-au sters toate dosarele? Imaginea acestiu primar este imaculata. Comportamentul sau este exemplar. De aceea are orasul asa mare nevoie de el. Ii reprezinta pe cei 70% dintre cetateni. (Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare). Na, ca m-am scos!

  Reply
 6. Farfuridi

  Toti cei care l-au votat,care-l sustin sau care-l venereaza sunt complici cu Mesterul.
  Inclusiv Inalti Prea Sfintiti Parinti ai Maramuresului si Satmarului.
  Nu intinati Biserica .Pastrati-o pura si folositi-o pt. menirea ei nu pt. campanii de imagine a unui om sau altul .
  Una e sa te rogi pt. un om la greu(asa cum este in acest moment Chereches,doar datorita lui) sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca cu bine peste aceste incercari si alta e sa te asociezi cu el si sa-i faci imagine.
  Se numeste consiliere duhovnica,inalti si prea sfintiti Parinti.
  Ce faceti domniile voastre pe mine unul ma dezamageste.
  Dumnezeu nu este al nostru,
  Noi suntem ai Lui.
  Nu-i folositi numele si mijloacele (biserica si religia) intru’ pacat.
  Fiti echidistanti si oblojiti prin rugaciuni sufletennu hraniti orgolii trufase.

  Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac si pe mine pacatosul care judeca…

  Am zis si sutin…

  Reply
 7. Dilau Junior

  Ma nene Iustite ii fi tu prieten cu kake dar ai citit cele zece porunci ( cele date de DUMNEZEU luI Moise pe muntele SINAI ) …
  Dumnezeu a datat aceste porunci doar pentru noi simpli credinciosi si NU le-a dat si pentru clericii bisericii Ortodoxe.
  RUSINE, rusine, RUSINE de trei ori RUSINE pentru Episcopia Maramuresului si a Satmarului.
  Apropo, parinte Stefan in tine aveam mare incredere dar …..incepi sa ma dezamagesti si TU !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *