Tribunalul Maramureș: Fără activitate cu publicul, vineri, la compartimentul Arhivă-Registratură din cadrul Secției I civile

home camp2
home camp2
home camp2

Tribunalul Maramureș anunță că în cursul zilei de vineri, 23 octombrie, compartimentul Arhivă-Registratură din cadrul Secției I civile, cu sediul în Baia Mare, strada Crișan nr. 3, nu va desfășura activități de relații cu publicul.

”Măsura se dorește a fi una de precauție, în împrejurarea în care un judecător din cadrul Secției I civile a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov2 astăzi, 22.10.2020, și se adaugă celorlalte măsuri dispuse în vederea continuării activității instanței în condiții de siguranță, inclusiv dezinfectarea sediului Secției prin intermediul unei firme specializate.

Reiterăm în acest context importanța respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanțare socială și obligativitatea purtării măștii în sediile instanțelor din raza Tribunalului Maramureș.

Totodată recomandăm participanților la procedurile judiciare să evite prezența fizică în instanțe, în măsura în care aceasta nu este absolut necesară, să comunice înscrisurile prin e-mail/fax și să studieze dosarele prin intermediul aplicației Info Dosar”, au declarat reprezentanții Tribunalului Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *