Trif, despre data inceperii anului scolar: Vom avea o decizie comuna; trebuie sa avantajam si elevii si turismul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat miercuri, la Constanta, referitor la stabilirea datei de incepere a noului an scolar, ca trebuie gasita cea mai buna solutie, astfel incat sa fie avantajati atat elevii, cat si turismul, informeaza AGERPRES.

„Se analizeaza la Ministerul Educatiei toate posibilitatile. (…) Doamna premier a spus foarte clar ca solicita o analiza ministerului, astfel incat sa se gaseasca cea mai buna solutie, atat pentru turism, dar si pentru elevi. Este important sa gasim aceasta cale de mijloc, prin care sa avantajam ambele tabere, daca putem sa spunem asa.

Este important sa avem grija si de elevii nostri, dar totodata trebuie sa protejam si turismul, sa-l dezvoltam. Sunt convins ca colegii vor lua cea mai buna decizie. In scurt timp vom avea o analiza. (…) Bineinteles ca vom fi consultati, vom avea o decizie comuna, dar trebuie sa cantarim toate talerele, astfel incat sa se ia decizia cea mai buna”, a spus ministrul Turismului, intr-o conferinta de presa organizata la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta.

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a precizat, pe 6 august, ca inca nu a fost luata o decizie cu privire la data inceperii anului scolar si ca discutiile cu partenerii de dialog social continua.

Precizarea a fost facuta in contextul in care, in sedinta de guvern din 31 iulie, premierul Viorica Dancila i-a solicitat fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu sa ia in calcul inceperea anului scolar pe 16 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2