TRIPLARE PASAGERI – Aeroportul Maramureș funcționează la limită cu personalul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremuri bune pentru aeroportul din Tăuții Măgherăuș. Maramureșenii sunt dornici să călătorească, dovadă numărul mare de curse charter care sunt în acest moment. Este perioada din an în care se călătorește cel mai mult, fiind perioada concediilor.

Inevitbil, apar și problemele. Probleme care deranjează oamenii, mai ales atunci cand sunt nevoiți să aștepte ore întregi pană să ajungă la destinație.

„Cursa de Milano este suspendată pană în toamnă, iar cea de Paris mai vine de acolo uneori cu întarziere. Nu avem probleme aici, la noi. Pasagerilor le recomandăm ca întotdeauna să se documenteze înainte de a merge la aeroport, pentru că sunt pasageri care încă vin la aeroport la cursa de Paris fără să aibă asupra lor certificat de vaccinare valid, pentru că Franța încă mai cere. La noi nu sunt probleme cu personalul, adică toată lumea este bucuroasă că este activitate. Știm că va trebui să suplimentăm o parte din personal avand în vedere creșterea numărului de curse și de zboruri. În momentul de față funcționăm la limită, ca să zic așa. Avem 6 chartere pe săptămană, aici e cererea foarte mare. Sambătă avem două zboruri de Antalya de exemplu. S-a triplat aproape numărul de pasageri, zborurile charter fiind extrem de importante. Cererea este foarte mare, zborurile pe luna iulie fiind vandute aproape în totalitate, din ce spun agențiile de turism. Timpul de așteptare este în grafic la noi. Am mărit banda de bagaje, printre altele”, spune Ionuț Caraba.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2