Trump a decis sa renunte la abonamentele pentru New York Times si Washington Post

Donald Trump a decis: The New York Times si The Washington Post nu vor mai fi distribuite in fiecare dimineata la Casa Alba, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

”Nu ne-am reinnoit abonamentele”, a declarat joi Stephanie Grisham, purtatoare de cuvant a presedintelui Donald Trump care ii ataca in mod constant pe jurnalisti, descrisi drept ”inamici ai poporului”.

”Aceasta va reprezenta economii substantiale pentru contribuabili”, a adaugat ea.

Luni, pe canalul Fox News, presedintele american a atacat, asa cum se intampla in mod constant, cotidianul The New York Times. ”Nu-l mai vrem la Casa Alba. Probabil vom renunta la abonament precum si la cel pentru Washington Post”, a spus el.

”Sunt falsi”, a adaugat liderul de la Casa Alba.

Stephanie Grisham a precizat in The Wall Street Journal ca administratia de la Casa Alba intentioneaza sa solicite tuturor agentiilor federale sa renunte la abonamentele facute la aceste doua ziare.

”Sunt convins ca jurnalistii de la New York Times si Washington Post vor continua sa faca jurnalism de calitate fara sa-si faca griji daca presedintele recunoaste ca citeste” aceste publicatii, a reactionat Jonathan Karl, presedintele Asociatiei corespondentilor de presa la Casa Alba (WHCA).

”A ignora activitatea presei libere nu va face ca informatiile sa dispara si nu ii va impiedica pe jurnalisti sa informeze publicul si sa ceara ca cei care sunt la putere sa raspunda”, a adaugat el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1