TSD Baia Mare a oferit rechizite scolare elevilor proveniti din familii defavorizate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pachete nevoiasiO actiune umanitara si de suflet a fost realizata saptamana aceasta, de echipa tinerilor social-democrati din Baia Mare, condusa de noul presedinte al organizatiei municipale a TSD, Ciprian Bogdan. Sub coordonarea liderului judetean al TSD, Cosmin Butuza, tinerii social-democrati baimareni au oferit 60 de pachete cu rechizite scolare elevilor din clasele I – IX, criteriul de selectie fiind situatia financiara precara a parintilor acestor copii.

”Joi, 10 septembrie 2015, la sediul PSD Maramures, echipa TSD Baia Mare a oferit unui numar de 60 de elevi, pachete cu rechizite scolare. Au primit rechizite elevi de varste diferite, respectiv din clasa I, pana la clasa a IX-a. Am venit, astfel, in sprijinul familiilor defavorizate din municipiul Baia Mare, parinti cu o situatie materiala precara, pentru care achizitionarea rechizitelor la inceput de an scolar implica un efort deosebit”, a explicat presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza.

Si presedintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan a aratat ca tinerii social-democrati investesc in educatie si ca au incercat, prin aceasta actiune, sa recompenseze copiii cu o situatie buna la invatatura, care provin din familii nevoiase.

„Prin aceasta actiune incercam sa ajutam elevii care au rezultate bune la invatatura, dar, din pacate, parintii lor nu au posibilitati financiare care sa le permite sa le achizitioneze toate rechizitele de care au nevoie copiii pentru inceputul noului an scolar. Aceasta este doar prima actiune de acest gen, si ne-am propus ca, pe tot parcursul anului scolar, sa fim alaturi de acesti tineri minunati si sa ne asiguram ca vor avea tot ce este necesar din punct de vedere logistic pentru a obtine rezultate excelente la invatatura si pe viitor”, a declarat presedintele TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2