Tudor Botea și-a reziliat contractul cu Minaur și a semnat cu Dinamo

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Tudor Botea (22 ani) a ajuns la un acord cu Dinamo București și devine al patrulea transfer al echipei pregătite de Constantin Ștefan pentru sezonul 2020-2021. Interul stânga și-a rezilitat contractul cu Minaur Baia Bare, pentru a juca în Liga Campionilor.

Dinamo București și-a definitivat în linii mari lotul pentru sezonul 2020-2021, unul în care speră să se regăsească în Liga Campionilor.O decizie în acest sens va fi luată de Federația Europeană peste o săptămână, când va definitiva lista celor șase wildcard-uri. În linii mari, trupa din Ștefan cel Mare și-a păstrat lotul cu care s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, la care s-au adăugat patru jucători noi, toți români!

După Valentin Ghionea, Andras Szasz și Javier Humet, alb-roșiii au realizat încă un transfer surpriză, cel al lui Tudor Botea. O achiziție pe care nu a anticipat-o nimeni, dar care a fost realizată. Interul stânga și-a reziliat contractul zilele trecute cu Minaur, iar apoi a bătut palna cu oficialii din Ștefan cel Mare.

prosport.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *