Tudor Gheorghe va concerta duminica, 18 noiembrie, aproape de Baia Mare. Cine mai urca pe scena

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Artistul Tudor Gheorghe va concerta duminica, 18 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Restaurantul Romanita (intrare libera), in cadrul evenimentului cultural “Tot ce-i romanesc nu piere”, la care vor mai lua parte Orchestra Concertino din Chisinau si Corul barbatesc Concertino.

In acest sens, in cadrul unei sedinte de indata desfasurata luni, 12 noiembrie, Consiliul Local Baia Mare a adoptat un proiect de hotarare privind aprobarea cooperarii dintre Municipiul Baia Mare si Ansamblul Folcloric National Transilvania, in vederea organizarii in comun a evenimentului cultural “Tot ce-i romanesc nu piere”, in data de 18 noiembrie 2018.

“Art. 1 Se aproba Acordul de cooperare dintre Municipiul Baia Mare si Ansamblul Folcloric National Transilvania, in vederea organizarii in comun a evenimentului cultural “Tot ce-i romanesc nu piere”, in data de 18 noiembrie 2018, sustinut de Maestrul Tudor Gheorghe, Orchestra Concertino din Chisinau si Corul barbatesc Concertino, conform Anexei la prezentul.

Art. 2 Se aproba alocarea din bugetul local pe anul 2018 a sumei de 77.000 lei, reprezentand contributia Municipiului Baia Mare la organizarea evenimentului mentionat la art. 1.

Art. 3 Justificarea si decontarea cheltuielilor in ce priveste suma astfel alocata, se va realiza pe baza de acte doveditoare, prin Directia Economica din cadrul Municipiului Baia Mare

Art. 4 Cu ducerea la indeplinire a acestei hotarari se insarcineaza Directia Economica si Directiei Comunicare, Cultura, Sport, Tineret – Serviciul Finantari Locale”, se arata in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Monica

    Bună ziua. Am sunat la restaurantul Romanita și nu știu nimic referitor la acest eveniment. E corectă locația din articol? Mulțumesc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *