Tudorel Toader: In acest moment sunt 4 candidati pentru functia de procuror-sef al DNA

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri, pe Facebook, in jurul orei 12,30, ca patru procurori si-au depus candidatura la selectia organizata pentru functia de procuror-sef al DNA, lista completa urmand a fi publicata la ora 16,30, informeaza AGERPRES.

„In acest moment, sunt 4 candidati pentru functia de procuror-sef DNA si 14 candidati pentru functia de judecator la TUE!
La orele 16,30, pe pagina MJ, vom afisa listele de candidati pentru cele doua functii!”, a scris Tudorel Toader, aflat intr-o vizita in Estonia.

Cei patru candidati sunt: Gabriela Scutea, fost procuror general adjunct al Romaniei, Andrei Bodean, procuror la DNA Constanta, Paula Tanase, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati si procurorul militar Nicolae Lupulescu.

Ministerul Justitiei a demarat o noua selectie pentru propunerea de numire in functia vacanta de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Noua procedura se desfasoara pana pe 6 septembrie.

Candidatii pot depune cereri de inscriere pentru functia de conducere vacanta pana vineri inclusiv.

Functia de procuror-sef al DNA a devenit vacanta dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata printr-un decret emis pe 9 iulie de presedintele Klaus Iohannis, care a pus in aplicare o decizie a Curtii Constitutionale.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole