Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste, este un mod democratic de a te manifesta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are “nicio neliniste” fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt “un mod democratic” de manifestare, atunci cand sunt civilizate, informeaza AGERPRES.

“N-am nicio neliniste. Este un mod democratic de a te manifesta. Atata timp cat protestul este civilizat (…) este in regula. (…) Nu inteleg de ce doi oameni stau tot timpul si folosesc un megafon, dar asta este altceva. Au ocupat zona, (…) e in regula”, a declarat Tudose, la TVR 1.

Intrebat daca a discutat cu protestatarii pentru a afla care sunt nemultumirile acestuia, seful Executivului a raspuns: “N-am incercat (…) E pe principiul orice pretext e suficient de bun”.

In acest context, premierul a dat din nou asigurari ca va tine cont de punctele de vedere exprimate referitor la modificarea legilor Justitiei.

“Domnul Tudorel Toader a avut o runda lunga, foarte lunga de consultari cu toti actorii implicati in acest proces. Apoi domnul Tudorel Toader a sintetizat discutiile. Apoi domnul Tudorel Toader a fost la Bruxelles. Dupa acest lucru, a iesit public si a comunicat sinteza.

Dupa ce a iesit public, a iesit scandal, fiindca bineinteles ca unii s-au grabit sa comenteze, ca si cum erau facute deja. Apoi le-a trimis la CSM, loc unde se afla si acum. Cand o veni si de acolo avizul, parerea, opinia, de-abia apoi le va inainta catre Guvern si vor fi in dezbatere publica (…) Vom tine cont de toti cei care au ceva de spus si au calitate procesuala — (…) ca tot vorbim de legile Justitiei — in decizia Guvernului, dar decizia Guvernului este o parte foarte mica in acest proces, fiindca, in fapt, Guvernul ia act si le trimite la Parlament”, a mai afirmat Tudose.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2