TUPEU: ANAF Maramures, cu masina pe pista de biciclete. Erau amendate firmele ce incalca legea

PNL

Tupeu fara margini al reprezentantilor ANAF. Iesiti pe teren, pentru a verifica modul in care comerciantii respecta legea, acestia au aratat un dispret total fata de orice norma a bunului simt, sfidand cele mai elementare reguli ale unei comunitati.

Astfel, in cursul zilei de miercuri, 16 mai, baimarenii au avut surpriza sa observe modul nesimtit in care o masina marca Dacia Logan, inscriptionata cu insemnele ANAF Antifrauda, ocupa o pista de biciclete din cartierul Vasile Alecsandri. Un trecator atent a imortalizat momentul si a postat imaginile pe Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara. “Oamenii legii, da? Incalca legea, nu?” sau “Le e frica politistilor sa nu fie luati la rost” sunt doar cateva dintre comentariile postate pe reteaua de socializare.

Pe aceasta cale, ZiarMM cere oficial reprezentantilor ANAF Maramures sa precizeze care sunt persoanele responsabile pentru respectiva parcare a masinii pe pista de bicicelete, iar Politiei Locale Baia Mare, sa treaca la aplicarea masurilor ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2