Turcan: Il invit marti pe ministrul Justitiei la grupurile PNL pentru discutii pe gratiere

PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, il invita pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, sa participe marti la sedinta grupurilor parlamentare ale liberalilor pentru discutii privind gratierea si modificarea Codurilor penale, informeaza AGERPRES.

“Cu aceasta ocazie, ministrul Justitiei va putea prezenta motivele pentru care doreste continuarea procedurilor pentru promovarea initiativelor care privesc gratierea si modificarea Codului penal. De asemenea, parlamentarii PNL isi vor putea prezenta argumentele pentru care Ministerul Justitiei trebuie sa renunte la acest demers legislativ, care depaseste cadrul de competenta al Guvernului, atat din punct de vedere al mandatului primit in Parlament pe baza programului de guvernare, cat si din punct de vedere constitutional”, afirma Turcan, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Ea isi exprima speranta ca ministrul Justitiei va da curs acestei invitatii, dovedind astfel “macar in mod formal deschiderea catre dezbaterea parlamentara si dialogul cu partidele de Opozitie”.

Sedinta grupurilor parlamentare ale PNL va avea loc marti, la ora 16,00.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1