TURISM EXOTIC – Egiptul a devenit una din țările preferate pentru concedii de maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșenii preferă mai nou să își petreacă concediile în locuri care poate acum câțiva ani nu erau atât de accesibile ca și acum. Mai ales că sunt perioade în an când putem zbura din Tăuții Măgherăuș spre locul unde ne vom petrece concediul mult așteptat și pregătit din timp. Iar una din destinațiile preferate de maramureșeni este Egipt.

„Egiptul s-a apropiat de Antalya de nivelul serviciilor ca și concept, dar avem totuși diferențe pe care ar fi bine să le cunoaștem dinainte. În primul rând avem diferența de preț care se reflectă în calitate. Adică când găsim aceeași categorie de hoteluri dar la câteva sute de euro diferență e bine să știm că atunci acea diferență se va regăsi în calitatea pe care o regăsim la hotel. Mai avem o diferență. Și anume temperatura. În Egipt în luna august temperatura este foarte mare. Noi recomandăm prudență pentru a alege concediul în august pentru Egipt și absolut maximă prudență pentru cei care vor să și viziteze ceva în Egipt. Egiptul este o destinație care trebuie vizitată în primul rând și apoi să stăm la hotel.

Dacă vrem să vizităm atunci recomandăm primăvara până în luna iunie, respectiv în toamnă începând de prin octombrie. Din punct de vedere medical noi nu recomandăm vara vizitele la Piramide, pe Valea Regilor, pentru că acolo eu am prins 44 de grade Celsius în luna aprilie. Trebuie să știm dinainte ce facem în Egipt, avem curse permanente, cam două pe săptămână din Cluj Napoca. Cu plecare din Baia Mare vom avea curse din sezon anul viitor. Probabil din luna mai și vom vedea când vom termina. În Egipt nu întotdeauna avem vorbitori de limba română. Mulți din cei de acolo știu deja românește, prin repede limbile străine. În Egipt avem bucătărie puțin diferită. Nu o să avem carne de porc, printre altele, lucru bine de știu mai ales pentru cei care preferă acest gen de carne”, ne spune Diana Iluț, Sfara Tours Baia Mare.

Mai multe în videoul de mai jos

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2