Turnul Combinatului, inclus in strategia de turism a orasului

PNL

Turnul Combinatului a fost inclus in strategia de turism a Municipiului Baia Mare alaturi de alte noua atractii, care pot fi vizualizate pe blogul consilierului local Ilie Tudorel, care este si presedintele comisiei de urbanism din cadrul CL.

“Inca de anul trecut l-am trecut in strategia de turism a orasului si l-am considerat printre cele 10 atracii ale orasului. In acest moment cautam o oportunitate.

S-a discutat cu proprietarii actuali ai turnului, Piraeus Leasing, am facut invitatia catre ei sa facem o actiune de ecologizare a zonei turunului”, spune Ilie Tudorel.

Acesta mai mentioneaza faptul ca turnul nu trebuie demolat, mai ales ca exista si propuneri din mediul universitar pentru o colaborare stiintifica.

“A fost construit de catre o firma din Baia Mare si ar fi pacat sa fie demolat. A venit o propunere de colaborare din mediul universitar datorita inaltimii lui privind efectele gravitatiei terestre”, a afirmat alesul local.

Referitor la petitia deschisa pe internet, el adauga ca “proiectul nu va putea fi facut de anvergura celor cerute in petitie, dar se poate face la o scara mai mica.

Platforma de 50 de metri nu se poate realiza din cauza acelor vibratii care sunt in varful, dar asa e normal, el trebuie sa fie elastic, altfel se poate rasturna”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. ion din vale

    Dle, Ilie asta cu salopetele ii dus cu mintea pe Sasar. De cind o fo mic avea boala asta sa se bage in sama, daca nu-l bagai canavea de ce, hop si el cu ceva traznaie numa sa iasan fata. Nu mai vinde soturi de sudor si papuci, nu-l baga-m sama nici cuconetu de la primarie, acolo la relatii mergea el la doamne, nu da bine nici pa camera, nu mai bine s-ar angaja la Romaltyn? cu colaborarea cu institutu iar vad negru la ochi, dupa ce o falimentat ocosii ceia mineritu acu vor sa faca ce cu turnu, niste bani de concedii la caldura? ii clar, acu stiu cine se da baimareanu cela de scuipa pe primar, traiti domn Catalin, nu bagati sama, oameni rai de buna sama si uriti si invidiosi ca nui baga-n sama mandruta ceie blonduca.Lasati-i sa latre ca doara stiti voroba, cainii latra….prostii de grija altuia

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1