Turnul Combinatului va fi donat municipalitatii baimarene

PNL

Turnul Combinatului va fi donat municipalitatii baimarene de catre actualii proprietarii, conform informatiilor furnizate de reprezentantii Primariei.

Astfel, aici se intentioneaza ca pe viitor sa fie dezvoltate industriile creative, dar in acelasi timp partea turistica va fi un alt element pe care autoritatile locale mizeaza.

Turnul Combinatului are o intaltime de 351,5 metri si este a treia constructie industriala din Europa in aceasta privinta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. claudiu

    La ce bun? Nu a rezolvat lucruri mai marunte si acum se inhama la asa un obiectiv.Nimic realizabil,pe modelul Aquaparc,Universitate,Parc Industrial,Silicon Valey Sasar,Golf Parc,etc.

    Reply
  2. Mișu

    Din nou ni se servește o promisiune…Primarul este specialist în promisiuni deșarte… Cu care manipulează lumea ușor de dus cu preșul. Vă mai aduceți aminte ce-a promis în legătură cu modernizarea Centrului Nou, de construirea de parcări supra și subterane? De rezolvarea problemelor atâtor clădiri care se ruinează, precum Casa de Cultură, Cinema Dacia, REMIN, Gară, fostul hotel cu cinema ”Minerul”, ștrandul municipal, Sala Sporturilor, Bazinul de înot, stadionul de fotbal? Lista este mai lungă! În promisiunile electorale ale individului, toate acestea urmau să arate excepțional de bine într-un singur an! S-a ales praful și pulberea de toate promisiunile sale! Acum se întoarce și reia vechile promisiuni deșarte…Le repetă! A devenit dotore în promisiuni aiurite! Nu dovedește nici măcar imaginație, pentru a promite altceva, nu realizează că tactica lui cu promisiunile mincinoase este puerilă!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1