Turoperatorul Prestige Tours organizeaza alaturi de agentiile de turism si autoritatile locale prima editie a Targului de Turism al Maramuresului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prestige Tours parte din consortiul turc Caly Goup si turoperator cu 28 de ani de activitate neintrerupta pe piata turistica romaneasca a depasit in 2018, numarul de 30.000 de turisti spre Turcia, reprezentand o crestere de 47% fata de anul anterior.

In 2016 Prestige Tours a extins numarul de curse charter cu plecare din tara, lansand catre Antalya, destinatia sa principala, primul zbor charter din Suceava, in 2017 a extins plecarile si din Arad iar in 2018 au avut loc plecari si din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecari din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova si Bucuresti, a determinat turoperatorul sa-si consolideze extinderea la nivel national in 2019 si sa introduca cursa charter catre Antalya si din Baia Mare.

Zborul charter va fi operat in parteneriat cu compania aeriana ATLAS GLOBAL, cu o aeronava AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri, incepand cu 01 iunie si va dura pana pe 21 septembrie 2019, avand o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de sambata.

Targul de Turism al Maramuresului este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Baia Mare, Consiliul Judetean Maramures, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Maramures si Aeroportul International Maramures, cu suportul agentiilor de turism partenere din zona.

Evenimentul debuteaza in data de 22 martie la Milleniun Business Center din Str. Vasile Lucaciu, nr.2, Baia Mare.

Prestige Tours alaturi de agentiile de turism partenere au pregatit oferte speciale si multe suprize pentru vizitatori. Atractia principala a targului va fi cursa directa: Baia Mare – Antalya cu plecari in fiecare sambata incepand cu 1 iunie, dar si oferte catre Bodrum sau Ciprul din Nord cu plecari directe din Cluj Napoca.

Programul de vizitare in cadrul Targului de Turism al Maramuresului va fi urmatorul:

Vineri, 22 martie: 12:00 – 20:00
Sambata, 23 martie: 10:00 – 20:00
Duminica, 24 martie: 10:00 – 18:00

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *