TVR: In prezent, Televiziunea publica abia supravietuieste incasand o taxa de sub un euro pe luna

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

tvr2Reprezentantii TVR sustin ca, in prezent, televiziunea publica “abia supravietuieste”, incasand o taxa de sub un euro pe luna, pe familie, aceasta taxa fiind principala sursa de finantare a institutiei, iar actualul management intentioneaza sa lanseze, in ianuarie, o campanie de informare a publicului in privinta finantarii SRTv, informeaza AGERPRES.

Precizarea facuta intr-un comunicat transmis luni AGERPRES vine dupa ce mai multi parlamentari au propus un proiect de lege care prevede eliminarea taxei tv.

“Ca urmare a proiectului legislativ initiat de parlamentarii PSD privind modificarea articolului 40 din Legea 41/ 1994, privind organizarea si functionarea SRR si SRTv, cu completarile si modificarile ulterioare, facem urmatoarele precizari: Televiziunea Romana respecta dreptul la opinie si la initiativa legislativa. Ne revine obligatia de a reaminti ca, in ultimii ani, au existat mai multe propuneri legislative de modificare a art. 40 din Legea nr. 41/ 1994 care vizau eliminarea taxei tv. Pe rand, parlamentari din mai multe partide politice — PSD, PC, PPDD — au depus astfel de proiecte, respinse in cele din urma de Parlamentul Romaniei”, se arata in comunicatul citat.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *