TVR reduce emisiunile din cauza crizei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

TVR a informat  Consiliul Național al Audiovizualului ca, „data fiind criza financiara si necesitatea reducerii costurilor”, o serie de emisiuni urmeaza sa fie reduse, in celelalte ore alocate inițial urmand sa fie difuzate emisiuni in reluare, informeaza dcnews.ro.

Printre emisiunile reduse se numara  „Matinalul”, care de la o durata de trei ore se va reduce la o singura ora, in celelalte doua ore urmand sa fie difuzate emisiuni in reluare. De asemenea, TVR a informat CNA ca duminica, de la 13.00, pe TVR 1, va fi difuzat „Tezaur Folcloric”, iar de la ora 15.00 – emisiunea „Dincolo de harta”.

Modificarile anuntate de TVR la CNA figureaza si in programul TVR 1, conform site-ului televiziunii publice. De exemplu, pentru duminica, 8 iunie, programul TVR 1 cuprinde de la ora 13.00 – emisiunea „Tezaur folcloric”, de la ora 14.00 – „Telejurnal”, de la 14:30 – emisiunea „Politica si delicateturi”, cu Mircea Dinescu, si de la 15.00 – emisiunea „Dincolo de harta” (redifuzare), producator Razvan Butaru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2