Twitter a lansat o versiune mai simpla a aplicatiei sale pentru telefoane mobile, destinata conexiunilor lente

Twitter a lansat joi o versiune mai simpla a aplicatiei sale pentru telefoane mobile pentru a atrage noi utilizatori de pe pietele emergente, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

“Twitter Lite este un mijloc foarte bun pentru numeroase persoane de pe pietele emergente din Asia-Pacific, America de Sud si Africa, pentru a avea Twitter pentru prima data pe telefoanele lor”, a declarat Patrick Traughber, product director la cunoscuta retea de socializare.

Twitter Lite “trebuie sa faca Twitter mai accesibil pentru milioane de oameni”, a adaugat el.

Aceasta versiune mai simpla de Twitter poate fi accesata pe un browser, fara a fi nevoie de descarcarea aplicatiei si este destinata smarthphone-urilor cu conexiuni lente, ocupand mai putin spatiu pe telefonul mobil fata de aplicatia originala.

Initiativa vine intr-un moment in care Twitter se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste cresterea numarului de utilizatori si generarea de suficiente venituri pentru a deveni rentabil.

La sfarsitul anului 2016, Twitter numara aproximativ 319 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna — o crestere de 4% fata de anul precedent.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1