Twitter anunta noi functii pentru reducerea abuzului online pe reteaua de socializare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Twitter a anuntat marti introducerea unor noi functii pentru reducerea abuzurilor online pe reteaua de socializare, rolul acestor filtre fiind acela de a elimina complet postarile respective atat din cronologia mesajelor pe panoul utilizatorului cat si din rezultatele unor eventuale cautari, scriu theverge.com si engadget.com, informeaza AGERPRES.

De asemenea Twitter a anuntat ca vor fi luate noi masuri pentru ca utilizatorii carora le-a fost interzis accesul pe reteaua de socializare sa nu mai poata crea conturi noi. Aceste masuri vin la doar o saptamana de cand directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a promis o abordare complet noua in ce priveste combaterea abuzurilor pe reteaua de socializare.

Compania a oferit putine informatii despre modul cum vor functiona aceste noi masuri pentru a evita ca persoanele rauvoitoare — cunoscute drept troli — sa valorifice aceste informatii pentru pacalirea sistemului informatic al retelei.

In schimb, Twitter a oferit mai multe detalii despre functia ”cautare sigura”, care va fi personalizata pentru fiecare utilizator. Prin setarile sale prestabilite, aceasta functie va ascunde grafica si imaginile explicite sau videoclipurile care fac trimitere la chestiuni sexuale in rezultatele cautarii. De asemenea, vor fi ascunse toate acele mesaje tweet ale conturilor de Twitter pe care un utilizator le-a blocat.

Aceste functii introduse nu aduc modificari semnificative in totalitate, inca completeaza o functie introdusa in luna noiembrie care permite utilizatorilor sa blocheze anumite cuvinte cheie din mentionari la adresa lor.

Twitter va continua sa isi rafineze politicile impotriva abuzului online, compania introducand numeroase modificari minore instrumentelor si politicilor sale de functionare si asteptand feedback din partea utilizatorilor in acest sens.

Modificarile vor fi implementate in urmatoarele saptamani pe aplicatiile dedicate ale Twitter si pe versiunea de internet a platformei.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2