Twitter a suspendat din greseala contul patronului sau

home camp2
home camp2
home camp2

cont-twitterReteaua de socializare Twitter a suspendat pentru scurt timp, marti seara, contul patronului si fondatorului sau, Jack Dorsey, care a invocat “o eroare interna”, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

Timp de circa cincisprezece minute, utilizatorii care au incercat sa acceseze tweet-urile lui @jack, numele de utilizator al lui Jack Dorsey, vedeau un mesaj care preciza ca acest cont a fost suspendat.

Contactat de AFP pentru a comenta situatia, serviciul de presa al Twitter nu a raspuns solicitarii. Jack Dorsey a mentionat totusi intr-un mesaj postat dupa restabilirea contului sau ca suspendarea a fost cauzata de o “eroare interna”, in privinta careia nu a oferit alte detalii.

Incidentul survine intr-o perioada dificila pentru reteaua de socializare, in contextul in care, la zece ani de la crearea sa, Twitter se lupta inca sa identifice o formula pentru a-si extinde baza de utilizatori si a-si gasi un model economic. Rechemarea lui Jack Dorsey la conducerea Twitter, anul trecut, nu a reusit sa stimuleze cresterea, iar reteaua se confrunta de mai multe luni cu plecari de la nivelul echipei de conducere.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *