Twitter testeaza dublarea limitei de caractere pentru o postare

Reclame home 1
Reclame home 1

Reteaua de socializare Twitter testeaza posibilitatea postarii de mesaje de pana la 280 de caractere, un numar dublu de caractere fata de limita actuala, de 140, devenita marca inregistrata a retelei, a anuntat marti compania, intr-o noua incercare de revitalizare a produsului, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

”Incearca sa inghesui toate gandurile intr-un singur tweet, cu totii am trecut prin asta si e greu”, au scris reprezentantii companiei pe blogul oficial.

”Vrem ca toata lumea, indiferent in ce parte a globului s-ar afla, sa se poata exprima cu usurinta pe Twitter, asa ca vom face ceva nou, vom testa o limita mai mare, de 280 de caractere”, au explicat reprezentantii retelei sociale cu sediul la San Francisco.

Extensia se va aplica doar mesajelor cu caractere latine pentru care limitarea de 140 de caractere pare sa puna mai multe probleme utilizatorilor care scriu in engleza, portugheza sau franceza, spre deosebire de cei care posteaza in japoneza, coreeana sau chineza.

”Optimist” in ceea ce priveste ”impactul pozitiv pa care il va avea schimbarea”, Twitter va realiza mai intai ”teste pe un grup restrans de utilizatori, inainte sa implementeze noutatea la intreaga retea”, se precizeaza in comunicatul companiei, care spera ca Twitterul va fi folosit de mai multi oameni in viitor.

”Stim ca exista un atasament sentimental fata de cele 140 de caractere (…), dar am incercat (noua limita) si ne-am indragostit de aceasta noua posibilitate, care ramane totusi la fel de concisa”, precizeaza Twitter.

Twitter, care nu a reusit niciodata sa faca profit si a pierdut 116 milioane de dolari in trimestrul doi, incearca sa gaseasca modalitati prin care sa aduca noi utilizatori — numarul celor care folosesc reteaua a stagnat la 328 de milioane in primele sase luni ale anului—, precum si mijloacele prin care sa-si monetizeze audienta.

Utilizatorii retelei sunt, in cea mai mare parte, oameni politici, jurnalisti si celebritati.

Un numar mai mare de utilizatori ar putea atrage mai multa publicitate.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole