Ucraina: Cel putin trei morti in urma aterizarii unui avion Cargo

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata in urma aterizarii de urgenta a unui avion cargo in apropierea aeroportului Lvov, din vestul Ucrainei, au anuntat autoritatile locale, citate vineri de AFP, titreaza Agerpres.

”Trei persoane au fost ucise, trei persoane au fost ranite si soarta altor doua persoane este necunoscuta”, au declarat serviciile de urgenta ucrainene, care au mentionat ca este vorba despre sapte membri ai echipajului si o persoana care insotea incarcatura aflata la bord.

Aparatul, de tip Antonov 12, a aterizat joi dimineata la mai putin de 2 kilometri de pista aeroportului din Lvov, fara a lua foc, au precizat serviciile de urgenta. Intr-o fotografie publicata pe site-ul acestora, poate fi vazut avionul cu o aripa avariata.

Potrivit ministrului ucrainean al infrastructurii, Vladislav Kriklii, cinci persoane si-ar fi pierdut viata. Ministrul ucrainean a scris pe Facebook ca aterizarea de urgenta s-a produs deoarece avionul ”ramasese fara combustibil”. Oficialitatea ucraineana a mai scris ca aparatul, apartinand companiei ucrainene Air Alliance, decolase din Vigo, din nord-vestul Spaniei.

AFP anunta deschiderea unei anchete.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2