Ucrainean amendat cu 5.000 de lei. Acesta intentiona sa introduca in tara tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri, 21 iulie 2019, in jurul orei 15.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, un cetatean, in varsta de 37 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5, cu numar de inmatriculare specific Ucrainei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Existand suspiciuni ca ar transporta tigari, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in portierele si in bordul autoturismului, cantitatea de 1.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.”

Tigarile, in valoare totala de 1.500 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 de lei.
De asemenea, s-a instituit masura de interzicere a intrarii in Romania, impotriva cetateanului ucrainean, pe o perioada de 5 ani.

Informatii: ITPF Sighetu Marmatiei, foto: arhiva ZiarMM.ro
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2