Ucrainean lasat fara marfa de contrabanda de cainele Politiei de Frontiera. Acesta nu mai poate intra in Romania timp de 5 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Halmeu au descoperit, ascunse intr-un spatiu special amenajat in rezervorul si bordul unui autoturism, 1.170 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “S-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judetul Satu Mare, pe sensul de intrare in tara, un cetatean ucrainean, in varsta de 62 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Ucraina. In baza analizei de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autovehiculului, persoanei si bagajelor. Astfel, cu ajutorul cainelui de serviciu de la Biroul Vamal Halmeu, Foxi a descoperit, intr-un spatiu special amenajat in rezervorul si bordul autoturismului, 1.170 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.”

Atat tigarile, in valoare de 5.265 lei, cat si autoturismul au fost confiscate. Impotriva cetateanului ucrainean s-a luat masura interzicerii intrarii in Romania pe o perioada de 5 ani.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2