septembrie 28, 2021

Ucrainean prins in Maramures cu tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 27 octombrie, politistii de frontiera de la Sectorul P.F. Sarasau au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 9.00, lucratorii din cadrul sectorului au interceptat si oprit pentru control, pe raza localitatii Sarasau, jud. Maramures, un autoturism, marca Opel Vectra, condus de un cetatean ucrainean, Ivan H., de 40 ani.

“La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au observat in aceasta mai multe colete care contineau tigari, fapt pentru care masina si persoana in cauza au fost conduse la sediul sectorului, in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cu aceasta ocazie, au fost descoperite sase colete care contineau cantitatea de 4.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care barbatul nu detinea niciun document de provenienta”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar tigarile, in valoare de peste 39.800 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2