septembrie 19, 2021

Ucrainean retinut de politistii de frontiera din Valea Viseului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incidentul s-a petrecut azi dimineata, in jurul orei 03.30, cand un echipaj al politiei de frontiera a observat o persoana, care transporta in spate, spre localitatea Valea Viseului, mai multe colete voluminoase.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Imediat, colegii nostri au actionat pentru retinerea persoanei, dar in momentul in care a observat echipajul politiei de frontiera, a abandonat coletele si a incercat sa fuga insa a fost prins. Persoana in cauza a fost identificata. Este vorba despre un cetatean ucrainean, in varsta de 31 de ani. Au fost anuntate si autoritatile ucrainene despre caz in vederea cercetarii in comun a evenimentului petrecut la frontiera.”

In apropierea frontierei de stat, au fost descoperite sase colete, care au fost transportate la sediul sectorului. Acestea contineau 3.000 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 35.100 lei. Acestea au fost confiscate. Acum, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat. ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2