Ucrainean retinut de politistii de frontiera pentru contrabanda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un echipaj al politiei de frontiera a oprit pentru control, pe raza localitatii Dorolt, judetul Satu Mare, un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Romania si condus de cetateanul ucrainean Dmytro B., in varsta de 49 de ani.

Din primele verificari asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit un loc special amenajat intre compartimentul marfa si compartimentul destinat pasagerilor (perete dublu) in care a putut fi observata o cantitate mare de tigari, fapt pentru care soferul a fost condus, impreuna cu microbuzul, la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor.

In urma verificarilor amanuntite, in locul special amenajat au fost descoperite 14.060 pachete cu tigari de diferite marci, de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 165.000 lei.

“In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. De asemenea microbuzul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, pe numele cetateanului ucrainean a fost emisa ordonanta de retinere si  urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pe 30 de zile”, a relatat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *