Ucrainean saltat de politistii de frontiera din Sarasau, pe raza localitatii Remeti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa o cursa ca in filme, cu incercarea de a scapa de autoritati, un tanar ucrainean a ajuns pe mana justitiei romana dupa ce a fost prins transportand intr-o masina mii de pachete cu tigari de contrabanda.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Lucratorii nostri au pentru retinerea unui autovehicul despre care aveau date ca transporta tigari provenite din contrabanda si care se deplasa de la frontiera de stat spre DN 19. Politistii de frontiera au procedat la interceptarea autovehiculului insa soferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuandu-si deplasarea in mare viteza. Drept urmare, autoturismul marca Ford Tranzit a fost urmarit, iar dupa aproximativ 10 km, pe raza localitatii de frontiera Remeti, soferul a oprit masina, a iesit din autoturism si a incercat sa fuga spre frontiera de stat.”

In urma actiunii, politistii de frontiera l-au retinut pe ucraineanul in varsta de 20 de ani, iar in masina abandonata au fost descoperite mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In continuare s-a luat masura conducerii masinii cu tigari impreuna cu cetateanul ucrainean la sediul Politiei de Frontiera pentru continuarea cercetarilor. S-a procedat la inventarierea coletelor din vehicul si s-a constatat ca acestea contin 10.500 de pachete cu tigari, in valoare de 122.850 lei, iar autoturismul marca Ford Tranzit in valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.”

Acum, barbatul este cercetat penal pentru contrabanda.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2