Ucreinean retinut de politistii de frontiera din Sarasau. Acesta a ramas fara autoturism, dar si fara marfa de contrabanda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit intr-un autoturism condus de catre un cetatean ucrainean 9.000 de pachete cu tigari, in valoare de peste 105.300 lei, marfa ce urma sa fie comercializata pe piata neagra de desfacere din Romania. Cetateanul ucrainean a fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Ieri, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau a oprit, in trafic, pentru control, pe DN 19, pe raza localitatii de frontiera Sarasau un autoturism marca Renault, inmatriculat in Romania. Masina era condusa de catre un cetatean ucrainean, in varsta de 47 ani. In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, colegii nostri au descoperit, pe bancheta din spate si in portbagajul masinii mai multe colete cu tigari, motiv pentru care s-a luat masura conducerii autoturismului si a conducatorului auto la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.”

Astfel, in urma inventarierii coletelor descoperite in masina s-a constatat ca acestea contin 9.000 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 105.300 lei. Totodata, marfa a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor, in valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, totodata cetateanul ucrainean fiind retinut pentru 24 de ore.

Iulia Stan: “Cercetarile sunt continuate sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, urmand ca azi, cetateanul ucrainean sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *