Udrea: Aceasta campanie nu prea are nerv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidata Partidului Miscarea Populara (PMP) la Presedintie, Elena Udrea, considera ca in campania electorala nu exista competitie si ca principalii candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, par mai degraba intr-un „tandem” decat intr-o competitie, transmite Agerpres.

„Mi se pare ca aceasta campanie nu prea are nerv, nu prea exista competitie. Ma asteptam de la principalii doi candidati, asa cum arata sondajele in acest moment, de la domnul Ponta si de la domnul Iohannis, sa vad ca sunt intr-o competitie. Ei par mai degraba intr-un tandem. Nu prea au ce sa isi reproseze. Cred ca aceasta campanie ar trebui sa dea ocazia electoratului sa aleaga intr-adevar intre cei care doresc votul acestuia si candidatii sa se prezinte in fata electoratului cu propriile programe. Sa urmarim programele candidatilor, si nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legatura cu ceea ce ar trebui sa se intample in aceasta perioada”, a declarat Elena Udrea duminica seara la TVR 1.

Intrebata daca simte lipsa unor dezbateri deschise la care sa participe toti candidatii, ea a spus ca se simte aceasta lipsa si ca principalii candidati „fug” de dezbateri.

„Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, incepand de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat in primul rand pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opozitiei, la o confruntare, la o dezbatere in fata electoratului de centru-dreapta, in fata electoratului nehotarat, pentru a arata care este adevaratul candidat de Opozitie, adevaratul candidat care poate si vrea sa il invinga pe Victor Ponta in turul II. L-am provocat si pe Victor Ponta la o dezbatere inca de la inceputul campaniei”, a spus Elena Udrea.

In opinia sa, Klaus Iohannis poate sa duca la situatia in care in turul II sa existe doi candidati USL.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole