Udrea: Amnistia fiscala extinsa este o dovada de iresponsabilitate a lui Ponta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Amnistia fiscala extinsa este o dovada de iresponsabilitate a lui Victor Ponta, a declarat presedinta PMP, Elena Udrea, joi intr-o conferinta de presa, scrie Agerpres.

“Amnistia fiscala extinsa este o alta dovada de iresponsabilitate a domnului Victor Ponta. Domnul Victor Ponta face orice sa mai capete niste voturi. Cu 30%, domnule Ponta, nu se castiga alegerile prezidentiale. N-am vrut sa-i spun eu, pentru ca stie. De aceea actioneaza asa cum actioneaza. Incearca o masura care altfel este corecta pe fond”, a spus Udrea.

Liderul PMP a sustinut ca functionarii publici ar trebui sa raspunda pentru greselile facute.

“Incearca cu aceasta masura sa capaciteze bunavointa unor oameni care au fost nedreptatiti fix de cei care sunt in subordinea domnului Victor Ponta, de functionari publici care ar trebui sa raspunda pentru greselile pe care le-au facut. Nu mamele, nu pensionarii, nu bugetarii trebuie sa raspunda pentru aceste greseli. Este firesc ca ei sa primeasca banii inapoi, sa fie scutiti de obligatia de a da banii inapoi statului, dar, totusi, cei care au gresit trebuie sa plateasca”, a afirmat Udrea.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2