Udrea despre candidatura la prezidentiale: E prea devreme sa ma pronunt

Deputatul Elena Udrea a declarat joi, in conferinta de presa in care si-a anuntat inscrierea in Partidul Miscarea Populara, ca este prea devreme sa se pronunte cu privire la o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, dar a adaugat ca va continua sa clameze necesitatea ca fortele de centru-dreapta sa aiba un candidat unic la Presedintie, transmite Agerpres.

“Nu abandonez proiectul de actiune unitara a dreptei, pentru ca stiti ca de luni de zile incerc, militez pentru unitatea dreptei in Romania, pentru actiune comuna, dar ati vazut cu totii raspunsul actualei conduceri a PDL, dar nu numai. Orgolii sunt peste tot, la toti liderii de centru-dreapta. Speranta mea este acum, cand evident nu mai poate fi vorba despre un proiect unitar pentru europarlamentare, ca vom avea un candidat unic la Presedintia Romaniei. Voi continua sa sustin ca este nevoie de un candidat unic la Presedintia Romaniei”, a spus Udrea intrebata daca PMP ar trebui sa aiba un candidat propriu la prezidentiale sau il va sustine pe liderul Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu.

Ea a adaugat ca in acest moment nu stie care dintre fortele politice are “un candidat real la alegerile prezidentiale”.

“Vom vedea dupa europarlamentare, in functie de performantele partidelor de centru-dreapta si ale liderilor politici care se vor implica in aceasta campanie care va fi propunerea PMP pentru Presedintia Romaniei”, a afirmat ea.

Elena Udrea a mai spus ca este prea devreme sa se pronunte cu privire la o candidatura a sa la alegerile prezidentiale.

“Este prea devreme. Intru intr-un proiect care are nevoie acum sa inceapa o lupta cu actuala Putere si sa se valideze in primele alegeri, care vor fi cele europarlamentare”, a sustinut ea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1