Udrea: Duminica vom face un mars impotriva proastei guvernari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedinta Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a anuntat, joi, ca a decis sa renunte la lansarea pregatita pentru duminica, la Sala Palatului, si a precizat ca, in respectiva zi, PMP va organiza „un mars impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca”, scrie Agerpres.

Udrea anuntase, la mijlocul acestei luni, ca isi va lansa candidatura la alegerile prezidentiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului.

„M-am decis sa nu mai fac o lansare.(…) Cu banii pe care i-am fi cheltuit la lansarea de la Sala Palatului, am cumparat ghiozdane si abecedare pe care o sa le dam in toata tara, iar duminica vom face un mars impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca.

Vom pleca in mars de la Sala Palatului spre Guvern si, la Guvern, vom avea declaratii impotriva guvernarii Ponta. Incercam sa iesim din tiparul acesta pe care il vedem la Victor Ponta, fiind unul care seamana perfect cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu. Si alte partide vad ca se intrec intre ele cine sa se mobilizeze si sa cheltuie mai multi bani cu lansarile, sa aduca mai multi oameni care, de multe ori, vin acolo din obligatie”, a aratat Elena Udrea, joi, la Adevarul Live.

Presedinta PMP a mentionat ca a renuntat la lansarea sa de candidat, pe care o pregatise sa se desfasoare la Sala Palatului, dupa ce a vazut „lansarea grandioasa a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, unde s-au cheltuit 2 milioane de euro pentru satisfacerea ego-ului domnului Ponta”.

Elena Udrea a mai apreciat, tot joi, ca sunt „foarte multi membri” ai Partidului Democrat Liberal (PDL), care o sustin pe ea la alegerile prezidentiale.

„Sunt foarte multi in PDL care ma sustin pe mine, intr-un fel eu sunt si candidatul PDL, pentru faptul ca au fost obligati sa sustina un candidat care le-a fost adversar in momentele relevante din ultimii ani. PDL nu are candidat. Sunt sustinatorii mei, sunt oameni care au fost alaturi de mine la victorii, la infrangeri, in competitii electorale. Sa nu uitam ca am luat aproape jumatate din voturi la un congres organizat de Vasile Blaga, cel care l-a castigat, stiu exact care este relatia mea cu oamenii din PDL”, a spus Udrea, la Adevarul Live.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2