Udrea: Gestul cu mana la nas a fost pentru o persoana draga, am vrut sa-i spun ca e OK

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

udrea gestDeputatul Elena Udrea sustine ca gestul de a-si duce mana la nas, facut in plenul Camerei Deputatilor, inainte de votul parlamentarilor pe cererile formulate de procurori la adresa sa, reprezinta un semn pe care l-a facut unei persoane dragi ei, ca totul este in regula, scrie Agerpres.

“Vad ca gestul meu din Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca ‘totul e in regula'”, a scris Elena Udrea luni seara pe pagina sa de Facebook.

La mai multe posturi tv gestul Elenei Udrea a fost interpretat, intre altele, ca fiind un gest facut de cei aflati in inchisoare semnificatia fiind: “Impartasim aceleasi secrete”.

Cererea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Elena Udrea pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in dosarul “Gala Bute” a fost adoptata luni de plenul Camerei Deputatilor, cu 219 voturi “pentru” si 102 voturi “impotriva”. Anterior, parlamentarii au aprobat, cu 278 voturi ”pentru” si 50 ”impotriva”, cererea DNA de incuviintare a extinderii inceperii urmaririi penale pentru luare de mita in dosarul “Gala Bute” pe numele fostului lider PMP.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2