Udrea: Mi-ar fi placut sa am un adversar cu care sa pot sa discut pe proiecte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat duminica, la Novaci, ca va ajunge in turul 2 al alegerilor prezidentiale cu candidatul PSD, premierul Victor Ponta, ea mentionand ca si-ar fi dorit un adversar cu care sa poata discuta despre proiecte, scrie Agerpres.

‘Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine, mi-ar fi placut sa am un adversar cu care sa pot sa discut pe proiecte. Voi ajunge cu Victor Ponta in turul 2, ca are un partid mare in spate, dar pana la urma trebuie sa il trimit acasa pe domnul Ponta, asa cum am promis romanilor, va pleca si din Guvern. Trebuie sa plece si din Gorj, unde este deputat, dar nu a facut nimic pentru judet’, a afirmat Elena Udrea.

Candidatul PMP la Presedintie a facut apel la premierul Victor Ponta sa rezolve problema apei potabile in zonele afectate de inundatii din orasul Novaci.

‘Data trecuta cand am venit la Gorj, nu eram prezidentiabil si data viitoare vin presedinte. (…) Am venit sa vedem daca s-a mai intamplat ceva intre timp, daca domnul Ponta s-a mai intors pe aici cum a promis ca vine sa rezolve problemele oamenilor. N-a venit. Inteleg ca nu s-a rezolvat nici problema cu apa in zona. Il asteptam si pe domnul Ponta, chiar il chemam aici sa vina sa rezolve problemele pe care noi nu putem sa le rezolvam, cum ar fi aceasta cu apa, pentru ca tine de primarie si de banii pe care ii primeste de la Guvern’, a mai spus Elena Udrea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dinu

    Lasa tu p…, adversar vrei tu? Las ca ai partener, si nu orice partener, pe Imperator Maximus………….. doar l-ai probat, nu?………………poate v-ati intrecut si la tras liniute la Lumiere!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *